fbpx
21.8 C
София
събота | 28.05.2022 | 13:33:23
събота | 28.05.2022 | 13:33:23
21.8 C
София

Президентите на Полша, Латвия, Литва и Естония пътуват към Киев

Публикацията в Туитър е придружена от снимка, от която става ясно, че четиримата президенти пътуват с влак

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Президентите на Полша, Латвия, Литва и Естония пътуват към Киев, съобщи днес в Туитър Якуб Кумох, представител на канцеларията на полския президент.

“Президентът на Полша Анджей Дуда, заедно с президентите на Литва Гитанас Науседа, на Латвия Егилс Левитс и на Естония Алар Карис,  пътува към Киев”, пише Кумох.

Публикацията в Туитър е придружена от снимка, от която става ясно, че четиримата президенти пътуват с влак. “Така страните ни изразяват подкрепата си за братска Украйна и президента ѝ Володомир Зеленски”, се казва в туита, допълва БТА.

Литовският президент Гитанас Науседа съобщи в Туитър, че е напът за Киев с ясно послание за политическа подкрепа и военна помощ за Украйна. Литва ще продължи да подкрепя борбата на Украйна за суверенитет и свобода, написа Науседа. Постът му завършва с лозунга “Заедно до победата!”, написан на украински, и е придружен от снимка на Науседа на перон на железопътна гара.

- Реклама -spot_imgspot_img
Лили Тошева
Лили Тошеваhttp://www.newsone.bg
Лили Тошева е журналист в информационния сайт newsONE.bg. Има дългогодишен опит в националните телевизии като репортер, редактор и продуцент. Участвала е в създаването и стартирането на новинарското съдържание на две телевизии. Опитът й в реализацията на национални проекти в неправителствения сектор, насочени към интеграцията на деца и младежи в неравностойно положение, приема като кауза, която по-късно й помага да прави новини в подкрепа на хората с увреждания. Вярва, че журналистиката трябва да помага на хората за решаването на проблемите им, тъй като електронните медии дават тази възможност, освен да информират. В newsOne.bg Лили Тошева ще Ви представя най- актуалното от деня в сферата на държавното управление, местната власт, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, медиите и обществения живот. Фокусът й на работа ще е в създаването на „добри новини“, ще ви среща с личности, които са приели грижата за по-слабия като своя кауза. Лили Тошева ще ви запознае и с млади учени от водещите университети в България и Българската академия на науките, които работят по иновативни проекти в областта на медицината, физиката, химията, биотехнологиите и инженерните науки.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук