fbpx
21.1 C
София
събота | 28.05.2022 | 00:03:01
събота | 28.05.2022 | 00:03:02
21.1 C
София

Президентът: С дейността си специализираното правосъдие не дава солидни аргументи в своя защита

Попитан за предложенията за връщане на хартиените бюлетини, Радев отбеляза, че този въпрос трябва да се разгледа в НС

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

С дейността си специализираното правосъдие не дава солидни аргументи в своя защита. Това коментира пред журналисти президентът Румен Радев по повод обсъжданите в парламента законодателни промени за закриване на специализираните съд и прокуратура. 

В годините всички ние сме свидетели на смачкани досъдебни производства, на отказ от досъдебно производство по знакови случаи, на преследване на политически, на бизнес неудобни хора, коментира държавният глава. 

Попитан за предложенията за връщане на хартиените бюлетини за гласуване, Радев отбеляза, че този въпрос трябва да се разгледа в българския парламент, допълва БТА.

Той припомни, че машинното гласуване е било въведено, защото България е била „шампион в Европа, че дори и в света“ по процент невалидни бюлетини, по множество спекулации в протоколите на секционните избирателни комисии.

- Реклама -spot_imgspot_img
Лили Тошева
Лили Тошеваhttp://www.newsone.bg
Лили Тошева е журналист в информационния сайт newsONE.bg. Има дългогодишен опит в националните телевизии като репортер, редактор и продуцент. Участвала е в създаването и стартирането на новинарското съдържание на две телевизии. Опитът й в реализацията на национални проекти в неправителствения сектор, насочени към интеграцията на деца и младежи в неравностойно положение, приема като кауза, която по-късно й помага да прави новини в подкрепа на хората с увреждания. Вярва, че журналистиката трябва да помага на хората за решаването на проблемите им, тъй като електронните медии дават тази възможност, освен да информират. В newsOne.bg Лили Тошева ще Ви представя най- актуалното от деня в сферата на държавното управление, местната власт, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, медиите и обществения живот. Фокусът й на работа ще е в създаването на „добри новини“, ще ви среща с личности, които са приели грижата за по-слабия като своя кауза. Лили Тошева ще ви запознае и с млади учени от водещите университети в България и Българската академия на науките, които работят по иновативни проекти в областта на медицината, физиката, химията, биотехнологиите и инженерните науки.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук