fbpx
15.8 C
София
петък | 27.05.2022 | 09:21:47
петък | 27.05.2022 | 09:21:47
15.8 C
София

Президентът Румен Радев поздрави българите за Възкресение Христово

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Президентът Румен Радев поздрави българите с Възкресение Христово.

“В днешния празничен ден нека си пожелаем здраве, радост и благоденствие във всеки български дом. Да направим така, че нашите слова и дела да водят към духовния и културен възход на българския народ”. Това написа в профила си във Фейсбук.

Снимка: Официален профил на Румен Радев във Фейсбук

Христос воскресе, скъпи сънародници!

В днешния празничен ден нека си пожелаем здраве, радост и благоденствие във всеки български дом. Да направим така, че нашите слова и дела да водят към духовния и културен възход на българския народ.

Снимка: Официален профил на Румен Радев във Фейсбук

И както светлината на Христовото Възкресение надмогва мрака и отчаянието, така и с нашите задружни сили да побеждаваме всеки опит за насаждане на страх и съмнение, на омраза и разделение в обществото. Нека в мигове на изпитания наши водачи бъдат разумът, съпричастността и единството ни като народ. Честито Възкресение!

- Реклама -spot_imgspot_img
Мариана Климентиева
Мариана Климентиеваhttp://www.newsone.bg
Мариана Климентиева е журналист на информационния сайт newsOne.bg. Всеки ден тя ще ви информира за най-важните и любопитни обществени теми, новини от икономиката, земеделието, технологиите и светските новини. Мариана е редактор с над 18-годишен опит в печатните издания и онлайн издания и е и магистър по "Журналистика " от Софийския университет "Св. Климент Охридски" .
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук