fbpx
14.9 C
София
четвъртък | 26.05.2022 | 05:13:24
четвъртък | 26.05.2022 | 05:13:24
14.9 C
София

Президентът Радев поздрави българите по случай Рождество Христово

"Нека светлината на големия християнски празник ни окрилява за добри дела и съпричастност към нуждаещите се", написа държавният глава в социалните мрежи

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Президентът Румен Радев поздрави българите за Рождество Христово. Той го направи с пост в социалната мрежа Facebook.

“Честито Рождество Христово! В днешния ден, носещ вяра и надежда, пожелавам здраве, благоденствие и разбирателство във всеки български дом. Нека светлината на големия християнски празник ни окрилява за добри дела и съпричастност с нуждаещите се, нека ни дава сила да продължаваме заедно да градим достойно бъдеще за всички”, написа държавният глава. 

- Реклама -spot_imgspot_img
Цветин Филипов
Цветин Филиповhttp://www.newsone.bg
Цветин Филипов е журналист на информационния сайт NewsOne.bg. Всеки ден той ще ви запознава с най-важните и любопитни вътрешнополитически теми в страната, но ще научавате много от него и за сложните международни събития в областта на геополитиката, сигурността и икономиката. Цветин е репортер с опит в сферата на телевизионната журналистика и магистър по "Международна сигурност" от Софийския университет "Св. Климент Охридски" . През последните години изследователските му интереси са насочени силно към процесите в региона на Източна Азия.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук