fbpx
21.1 C
София
събота | 28.05.2022 | 01:57:03
събота | 28.05.2022 | 01:57:03
21.1 C
София

Президентът свиква КСНС за Република Северна Македония

Седмица по-късно, премиерът Кирил Петков ще замине на първо официално посещение в съседката ни

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Президентът Румен Радев свиква Консултативният съвет за национална сигурност днес. Темата на заседанието е “Интегриране на Западните Балкани в Европейския съюз. Роля на Република България за стабилизиране и асоцииране на Северна Македония”.

Позицията на София остава непроменена – подкрепя интеграцията на Скопие, но при зачитане на българския национален интерес.

Припомняме, че на 18 януари, премиерът Кирил Петков ще замине на първо официално посещение в Северна Македония.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук