fbpx
11.3 C
София
петък | 20.05.2022 | 00:51:15
петък | 20.05.2022 | 00:51:15
11.3 C
София

Превозните средства до 12 т. преминават през прохода “Предел” само с вериги

Проходът остава затворен за тежкотоварни камиони над 12 тона с ремаркета и полуремаркета

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Заради обилен снеговалеж и силен вятър преминаването през прохода “Предел” за всички превозни средства до 12 тона е разрешено само с вериги, съобщават от Агенция “Пътна инфраструктура”.

Проходът остава затворен за тежкотоварни камиони над 12 тона с ремаркета и полуремаркета.

Към този час продължава да е натоварено движението през “Предел” в посока София. Периодично се образуват колони от автомобили, а пътуващи съобщават, че движението се осъществява изключително бавно.

Движението на МПС до 12 т по пътя Гоце Делчев – Катунци през проход “Попови Ливади” също се осъществява задължително с вериги.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук