fbpx
18.6 C
София
14 август 2022 | неделя | 22:17

Премиерът назначи още един заместник на Гроздан Караджов

Това е втора подобна рокада в регионалното министерство

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Със заповед на премиера Кирил Петков Александър Стоянов е назначен за заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството, съобщиха от Министерския съвет.

Това е второто подобно назначение за седмица, след като на 27 юни Петков сложи инж. Ивайло Стайков за заместник-министър в МРРБ. С други заповеди на премиера от поста заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството бяха освободени Явор Пенчев, Стефан Аспарухов и Деляна Иванова.

По образование Стоянов е инженер като завършва магистратура в Минно-геоложкия университет „Св. Иван Рилски“. Магистър е и по „Противодействие на престъпността и тероризма“ от Нов български университет. Притежава богат опит в сферата на строителството и финансите като в последните години изпълнява функциите на помощник-синдик в различни дружества.

- РЕКЛАМА -spot_img
Нели Ставрева
Нели Ставреваhttp://www.newsone.bg
Журналист с дългогодишен опит в печатни и електронни издания. Дипломиран журналист в “Университета за Национално и световно стопанство”. Работила е като редактор и продуцент във водещи български масмедии.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img