fbpx
26.8 C
София
събота | 21.05.2022 | 15:57:01
събота | 21.05.2022 | 15:57:01
26.8 C
София

Премиерът Кирил Петков пристигна в прокуратурата, за да бъде разпитан като свидетел

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Министър-председателят Кирил Петков пристигна в сградата на Софийската градска прокуратура, където се очаква да се състои разпитът му пред следовател. От държавното обвинение преди дни информираха, че призовката на Петков е в качеството му на свидетел, за провеждане на повторен разпит, по образуваното дело за евентуално изнудване на бизнесмена Васил Божков. 

От прокуратурата съобщиха още, че неговият първоначален разпит, направен от разследващ полицай, явяващ се некомпетентен орган, е бил първото действие по разследването, с което е образувано досъдебното производство. С оглед на това, проведеният на 17 март разпит няма правна стойност и следва да бъде саниран, информираха още от държавното обвинение. 

На същото основание са били преповторени и разпитите на Бойко Борисов, Владислав Горанов, Севделина Арнаудова, както и на други свидетели.

Очаква се премиерът Петков да даде изявление за представители на медиите след края на разпита, съобщи БТА. 

- Реклама -spot_imgspot_img
Лили Тошева
Лили Тошеваhttp://www.newsone.bg
Лили Тошева е журналист в информационния сайт newsONE.bg. Има дългогодишен опит в националните телевизии като репортер, редактор и продуцент. Участвала е в създаването и стартирането на новинарското съдържание на две телевизии. Опитът й в реализацията на национални проекти в неправителствения сектор, насочени към интеграцията на деца и младежи в неравностойно положение, приема като кауза, която по-късно й помага да прави новини в подкрепа на хората с увреждания. Вярва, че журналистиката трябва да помага на хората за решаването на проблемите им, тъй като електронните медии дават тази възможност, освен да информират. В newsOne.bg Лили Тошева ще Ви представя най- актуалното от деня в сферата на държавното управление, местната власт, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, медиите и обществения живот. Фокусът й на работа ще е в създаването на „добри новини“, ще ви среща с личности, които са приели грижата за по-слабия като своя кауза. Лили Тошева ще ви запознае и с млади учени от водещите университети в България и Българската академия на науките, които работят по иновативни проекти в областта на медицината, физиката, химията, биотехнологиите и инженерните науки.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук