fbpx
25.8 C
София
четвъртък | 26.05.2022 | 21:31:44
четвъртък | 26.05.2022 | 21:31:44
25.8 C
София

Премиера на филма “Чудовища” с медийното партньорство на NewsONE

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Премиера на филма “Чудовища” се състоя в столично кино по идея на сценариста Наталия Дукова. Лентата е кинодебютна за режисьора Калоян Патерков, а NewsONE е медиен партньор на филма. 

“Чудовища” разисква темата за любовта и може ли тя да бъде купена. В какво превръща човек, когато страда от дефицит на любов и кой всъщност е чудовището – този, който продава любов, или този, който е склонен, да си я купи. 

В основните играят актрисите Яна Маринова, Анастасия Левордашка, Лили Сучева и актьорите Владислав Виолинов, Кирил Кирилов, Атанас Михайлов, Андрей Стефанов и Емил Костов. Те разкриха какво е защо хората се превръщат в чудовища, когато няма любов. 

Запитана за стойността на чувствата и акко сделката е за дългосрочен период, героинята на актрисата Яна Маринова отговаря цитирам “А, тази сделка се нарича брак. Позната е на човека от много години, а успехът на този проект е спорен”. 

Цинизъм или дълбоко проникновение за това в какво са се превърнали интимните взаимоотношения между хората. На тези и други теми ще получите ако не отговори, то поне въпроси в новия български филм ‘Чудовища”, който тръгва по кината на 29 април. 

- Реклама -spot_imgspot_img
Сергей Тодоров
Сергей Тодоровhttps://www.newsone.bg
Сергей Тодоров е главен редактор на информационния сайт NewsOne.bg. Работил е като репортер в няколко национални телевизии, както и в печатни , и в онлайн издания. Автор е на редица материали и разследвания. Завършил е „Политология“ в УНСС.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук