fbpx
5.7 C
София
петък | 20.05.2022 | 06:39:37
петък | 20.05.2022 | 06:39:37
5.7 C
София

Преименуването на улици – темата на “Попитай журналиста” тази сряда

Гостуват Иван Виделов и Симеон Колев от Столичния общински съвет

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

В предаването “Попитай журналиста” с Владимир Христовски, тази сряда, от 18:30 часа, ще говорим за манията обвзела общественици, граждани и политици, а именно да се преименуват улици и булеварди в София. Според тях това е вид засвидетелстване на уважение и подкрепа към хората от Украйна.

Дали е така и за събеседниците ми – Иван Виделов и Симеон Колев от Столичния общински съвет, ще разберем в рамките на живото излъчване. Това е и времето, в което зрителите могат да отправят своите въпроси към гостите в студиото, а те от своя страна да дадат отговор. 

По време на разговора ще стане ясно до какви последствия води преименуването на улица и как се случват такива намерения. Журналистът Владимир Христовски няма да подмине и въпроса, който мнозина задават в социалните мрежи, а именно – свършиха ли се великите българи, че опряхме до това да кръщаваме пространства на Украйна и чужди герои.  

Имате възможност да зададете своите въпроси и на електронната поща – v.hristovski@newsone.bg, както и на news@newsone.bg. Можете да пишете и във вайбър групата “Попитай урналиста”: https://invite.viber.com/g2=AQB4ZcjsN5MPfEtL59m1IioCHEzWqq9XXbFcTvo57%2FT37urY0LizEvNmj%2Fn6VAou

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук