fbpx
18.5 C
София
12 август 2022 | петък | 11:37

Преговорите за министри в евентуален кабинет на Асен Василев започват утре

Корнелия Нинова коментира, че управленската програма на "Продължаваме промяната" е много добра и отразява основните приоритети на БСП, но социалистите искат корекции

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Разговорите за персоналния състав на Министерския съвет и структурата му, както и за конкретни имена ще започнат от утре, съобщи пред журналисти председателят на БСП Корнелия Нинова. В четвъртък ще заседава и Националният съвет на социалистите, на който ще бъдат обсъдени конкретни имена и министерства.

Пред журналисти Нинова коментира, че управленската програма на “Продължаваме промяната” е много добра и отразява основните приоритети на БСП. Въпреки това от левицата имали някои забележки, като уточни, че те са в сферата на икономическата политика и финансите.

Отиваме отново на среща с “Продължаваме Промяната”, с г-н Василев, за да уточним тези неща и да кажем, че например държим в програмата да влязат безплатни лекарства за деца до 14 години, нещо, което в първоначалния вариант имаше подкрепа”, разясни Нинова и разкри, че в управленската програма е включено предложението на БСП за безплатни учебници за учениците от 1 до 12 клас.

- РЕКЛАМА -spot_img
Нели Ставрева
Нели Ставреваhttp://www.newsone.bg
Журналист с дългогодишен опит в печатни и електронни издания. Дипломиран журналист в “Университета за Национално и световно стопанство”. Работила е като редактор и продуцент във водещи български масмедии.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img