fbpx
21.8 C
София
събота | 28.05.2022 | 13:06:19
събота | 28.05.2022 | 13:06:19
21.8 C
София

Предстои придвижване на военна техника по пътната инфраструктура на страната

Автоколоните ще бъдат ескортирани от екипи на службата „Военна полиция“

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Придвижване на военна техника по републиканската инфраструктура ще се извърши от днес до 18 април. Това съобщиха от Министерството на отбраната.

През територията на България транзитно от Гърция към Румъния за участие в учение на НАТО ще преминат автоколони с военна техника. Те са от състава на въоръжените сили на Португалия.

Автоколоните ще бъдат ескортирани от екипи на службата „Военна полиция“, допълват още от пресцентъра на Министерството на отбраната.

- Реклама -spot_imgspot_img
Лили Тошева
Лили Тошеваhttp://www.newsone.bg
Лили Тошева е журналист в информационния сайт newsONE.bg. Има дългогодишен опит в националните телевизии като репортер, редактор и продуцент. Участвала е в създаването и стартирането на новинарското съдържание на две телевизии. Опитът й в реализацията на национални проекти в неправителствения сектор, насочени към интеграцията на деца и младежи в неравностойно положение, приема като кауза, която по-късно й помага да прави новини в подкрепа на хората с увреждания. Вярва, че журналистиката трябва да помага на хората за решаването на проблемите им, тъй като електронните медии дават тази възможност, освен да информират. В newsOne.bg Лили Тошева ще Ви представя най- актуалното от деня в сферата на държавното управление, местната власт, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, медиите и обществения живот. Фокусът й на работа ще е в създаването на „добри новини“, ще ви среща с личности, които са приели грижата за по-слабия като своя кауза. Лили Тошева ще ви запознае и с млади учени от водещите университети в България и Българската академия на науките, които работят по иновативни проекти в областта на медицината, физиката, химията, биотехнологиите и инженерните науки.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук