fbpx
31.5 C
София
8 август 2022 | понеделник | 19:47

Ремонтът на подлеза при Румънското посолство на финалната права, очаква се монтирането на два асансьора

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Ремонтът на подлеза при Румънското посолство на финалната права, очаква се монтирането на два асансьора. Екипът на NewsONE, който посети съоръжението видя, че стените са почистени, изградена е нова електрическа инсталация, премахнати са бившите магазинчета, които от години стояха празни, подът е обновен, а на тавана има нова облицовка.

Впечатление ни направи изградената тоалетна и мивка с течаща вода, които ще са достъпни за минувачите. Там предстои да бъде завършен таванът в идните дни. Предстоят още довършителни дейности, като монтиране на нови отводнителни шахти, но и най-важното – изграждането на два асансьора.

/NewsONE видя къде ще се намират съоръженията – едното от страната на посолството, а другото – от страната на “Яворов”, откъм автобусната спирка, в посока “Телевизионна кула”.

Строителните дейности на подлеза, който години наред беше в окаяно състояние, започнаха през март. Според информационната табела на обекта, срокът за завършването му е 90 дни, които вече изтекоха. Според минувачите обаче е по-важно нещата да бъдат качествено направени, а не да се бърза.  

- РЕКЛАМА -spot_img
София-Никол Николова
София-Никол Николоваhttp://www.newsone.bg
София-Никол Николова има опит като репортер в информационна агенция. Работила е и в сферата на рекламата. Обучава се в бакалавърска програма “Връзки с общественноста” на СУ „Св. Климент Охридски“. Обича да пътува и се занимава със спортно катерене.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here