30.11.2022 | сряда | 01:58

Председателят на ЕНП Манфред Вебер пристига в София, за да подкрепи ГЕРБ-СДС за изборите

Публикувано:

Сподели поста:

Манфред Вебер, председател на най-голямата партия в Европейския парламент – Европейската народна партия, пристига в България, за да подкрепи ГЕРБ на предстоящите избори за Народно събрание.

Той ще бъде специален гост на предизборно събитие „По – силни от кризите! ГЕРБ- СДС”, в което участие ще вземе и председателят на ГЕРБ Бойко Борисов. ЕНП винаги е подкрепяла политиката на най-голямата дясна партия, представляваща България в християндемократичното семейство – ГЕРБ.

Събитието ще се проведе в зала 3 на НДК, от 13:30 часа на 25.09.2022г (неделя). На него ще присъстват кандидатите за народни представители, кметове, общински съветници, членове и симпатизанти на партията.

newsONE Newsroom
newsONE Newsroomhttp://www.newsone.bg
Информационна агенция newsONE.bg е безпристрастна и следва световните практики за обективна журналистика, без да се влияе от политически и икономически интереси. Основната мисия на агенцията е да стане основен и предпочитан източник на навременна, проверена, полезна и детайлна информация за новините от цялата страна. Основана през 2021-а година, newsONE бързо се наложи като един от предпочитаните източници на точна, навременна и безпристрастна информация. newsONE e единствената информационна агенция в България, която има и собствен денонощен новинарски канал, който се излъчва по кабел и сателит на територията на България и Европа. newsONE e първата информационна агенция в страната, която изгражда регионални центрове в 10 града.
София
облачно
3.4 ° C
4.5 °
2.8 °
90 %
2.6kmh
100 %
ср
3 °
чт
3 °
пт
5 °
сб
8 °
нд
5 °

Прочети още

СРП се самосезира по повод информация за проявеното насилие спрямо Диана Димитрова

СРП се самосезира по повод информация за проявеното насилие спрямо Диана Димитрова

Родната актриса Диана Димитрова е била бита и заплашвана

Родната актриса Диана Димитрова е била бита и заплашвана

Нитова към Донев: Имате ли информация за областния управител на Хасково и връзката му с голям контрабанден внос от Турция

По-късно през деня областният управител е подал оставка „През последните дни българското общество бе занимавано с медийна информация за...

На кръгла маса леви политически формации поставиха начало на съвместна работа

В рамките на кръгла маса под наслов "Лява България - идеи, политики, единение" представители на леви формации в...