fbpx
11.3 C
София
петък | 20.05.2022 | 00:34:50
петък | 20.05.2022 | 00:34:50
11.3 C
София

Председателят на БЛС д-р Иван Маджаров ще отговаря на въпроси в подкаста “Попитай журналиста” с Владимир Христовски

Срещата е в 12 часа на 02.02.2022 година

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Тема на подкаста “Попитай журналиста” с Владимир Христовски, в първата сряда на февруари,  ще бъде здравеопазването в България. По този повод на въпросите на нашите зрители ще отговаря председателят на Българския лекарски съюз д-р Иван Маджаров.

С него ще говорим за това какви са ефектите от нереформираната система, води ли това до повишаване на смъртността у нас. Ще го попитаме и какви са най-честите упреци на обществото към здравеопазването в България, и как трябва да се решат проблемите.

Неминуемо ще бъде засегнат въпросът с борбата с разпространението на COVID-19 у нас – правилно ли действат здравните власти, къде сгрешиха в подхода си, който доведе до нарастващо недоверие към действията им.

За лекарската етика, грешки и бъдещето на системата – по тези и още теми ще говорим на 2.02 от 12 часа.

Дотогава можете да задавате своите въпроси по един от следните начини:

  • на електронната поща – v.hristovski@newsone.bg,
  • във вайбър групата “Попитай журналиста” –https://invite.viber.com/g2=AQB4ZcjsN5MPfEtL59m1IioCHEzWqq9XXbFcTvo57%2FT37urY0LizEvNmj%2Fn6VAou,
  • Ако желаете да гледате подкаста на живо във Facebook страницата на newsONE, можете да го направите тук.
  • Ако желаете да гледате подкаста на живо във Facebook страницата на BulgariaONE, можете да го направите тук.
  • Ако желаете да гледате подкаста на живо в Youtube страницата на newsONE, можете да го направите тук.
- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук