fbpx
17.8 C
София
петък | 27.05.2022 | 02:56:20
петък | 27.05.2022 | 02:56:20
17.8 C
София

Предложение: 36-то училище да върне старото си име

Разгорещена дискусия предизвика темата на предаването, а именно именуването площад в София "Героите на Украйна"

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Столичното 36-то училище “Максим Горки” да върне старото си име “Ген. Иван Колев”. Такова предложение е внесъл в Столичния общински съвет Веселин Калановски от “Демократична България”.

Общинския съветник  Иван Виделов от БСП коментира в предаването “Попитай журналиста” с Владимир Христовски, че то е продиктувано от военните действия в Украйна и от факта, че в момента училището носи името на руския писател Максим Горки, но въпреки тома за него е необяснимо защо се иска тази промяна. 

Разгорещена дискусия между Иван Виделов и Симеон Колев от ГЕРБ предизвика темата на предаването, а именно решението на местния парламент да именува площад в София “Героите на Украйна”, а друг да носи името на руския опозиционер Борис Немцов.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук