fbpx
20.3 C
София
13 август 2022 | събота | 17:07

Пожарът край Казанлък пак пламна

Изгорели са над 70 декара борова гора, а огъня беше спрян буквално на метри от бензиностанция и автокъщи. Проблем при гасенето е бил постоянно сменящия посоката си вятър

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Пожарът край Казанлък пламна отново. По-рано през нощта, той беше овладян. През цялата нощ в района е имало дежурни екипи, които следели за ново избухване на огъня.

Във вторник се стигна до евакуация на хора, след като десетки къщи във вилната зона бяха унищожени, а главния път беше блокиран часове наред. 

Изгорели са над 70 декара борова гора, а огъня беше спрян буквално на метри от бензиностанция и автокъщи. Проблем при гасенето е бил постоянно сменящия посоката си вятър.

 В огнището на пожара се намират около 50 постройки като 10 от тях са били унищожени от стихията.

- РЕКЛАМА -spot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img