fbpx
18.8 C
София
20 август 2022 | събота | 05:16

Пожар в Северна Македония близо до границата с България

Председателят на община Берово Звонко Пекевски призова населението да се включи в гасенето на пожара. Огънят засега не застрашава населени места

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

От тази сутрин хеликоптер гаси пожара в района на Берово, в източната част на Република Северна Македония. Огънят първо обхвана вчера суха трева, а след това заради вятъра се разпространи в гора в непристъпен планински терен. Пожарникарите оценяват, че е обхванат район от над 50 хектара, съобщава телевизия Телма. 

Председателят на община Берово Звонко Пекевски призова населението да се включи в гасенето на пожара. Огънят засега не застрашава населени места. 

Съществуват подозрения, че пожарът е умишлен, отбелязва Телма.

- РЕКЛАМА -spot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img