fbpx
20.8 C
София
петък | 27.05.2022 | 01:59:25
петък | 27.05.2022 | 01:59:25
20.8 C
София

Пожар изпепели хотел в Казанлък (ВИДЕО)

Посетителите и персоналът в сградата бяха евакуирани. За щастие, няма пострадали хора

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Хотелски комплекс в старинната част на Казанлък изгоря, след като бе обхванат от голям пожар в неделя вечерта. Огънят тръгнал от климатик в стая, където е имало настанени хора.

Пламъците бързо обхванали покрива на комплекса. Изгоряла е и сграда към етнографския комплекс, който е в непосредствена близост до хотела.

Три противопожарни екипа се бориха с огъня, като предотвратиха разрастването на пожара в гъстозастроения със старинни къщи квартал. 

Посетителите и персоналът в сградата бяха евакуирани. За щастие, няма пострадали хора. Разследване ще установи какви са причините довели до пожара.

- Реклама -spot_imgspot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук