fbpx
18.8 C
София
20 август 2022 | събота | 05:58

Повдигнаха обвинения на Георги Семерджиев за зверската катастрофа на бул. “Черни връх”

В сряда вечерта, на мястото на инцидента се състоя и граждански протест, насочен срещу несправянето с рецидивистите на пътя и корупцията

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Повдигнато e обвинение на Георги Семерджиев, който предизвика зловещия инцидент на кръстовището при хотел Хемус. Това обяви зам.-директорът на Националната следствена служба Ясен Тодоров.

Тодоров поясни, че малко преди полунощ мъжът е бил приведен в ареста на бул. “Г.М. Димитров”. Обвинението му предвижда затвор от 5 до 20 години. Той каза, че са предприети всички мерки при задържането му. Тодоров каза, че според един от разпитаните свидетели вероятно Семерджиев е шофирал с над 200 км/ч.

Припомняме, че футболистът предизвика катастрофата, при която загинаха две млади жени – на 22 и 26 години, в центъра на София. Инцидентът стана късно във вторник вечерта на кръстовището на Черни връх и Арсеналски. 

В сряда вечерта, на мястото на инцидента се състоя и граждански протест, насочен срещу несправянето с рецидивистите на пътя и корупцията. За тази вечер е предвиден и нов протест, който можете да проследите на живо по НЮзуан.

- РЕКЛАМА -spot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img