fbpx
30.8 C
София
4 юли 2022 | понеделник | 18:28

Противоречив казус със спортния министър

Два дни медиите твърдят, че инцидент е имало, пресцентърът на спортното ведомство отрича, а Кузманов заяви, че хапва луканка

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img

Интересна и все още недокрай изяснена сага циркулира около името на служебния спортен министър през последните 48 часа. Според нея Андрей Кузманов е пострадал след сбиване пред “Александровска болница” в София в четвъртък вечерта. Телевизия Bulgaria on air дори внесе подробности – той е бил на посещение при брат си, но на излизане от сградата е възникнал спор с трима души. Твърди се, че в този момент спортният министър е получил удар с юмрук в лицето и е бил ритан, а по-късно потърсил помощ в “Пирогов”, откъдето е пуснат да се прибере у дома.


В телефонен разговор за Bulgaria on air Кузманов отрече да е със счупено чене, каквато информация беше тиражирана в петък и обясни, че се чувства чудесно. Но и не отрече, че инцидент е имало.


“Не ми е счупено ченето. Жив съм, здрав съм, смея се, ядох преди малко луканка с черен хляб, много обичам луканка”, сподели той.


Пак по информация на BG on air разследването е поето от 4 РПУ, което уточнява детайли по случая.


Вчера обаче новинарският сайт Actualno.com цитира пресцентровете на спортното и вътрешното министерство, според които излиза, че сбиване изобщо не е имало.


“Министърът вчера беше на работа, до 3 часа беше на Министерски съвет. Днес също е на работа”, категорични бяха от спортното ведомство, отричайки информацията за сбиване.


Пак според Actualno.com от пресцентъра на МВР съобщили, че сигнал за такъв инцидент изобщо не е бил получаван, което повдига въпроса как 4 РПУ разследва случай, за когото вътрешното министерство изобщо не е уведомявано? И още – каква е логиката да получиш наранявания пред “Александровска” болница и да потърсиш помощ в “Пирогов”, когато първата разполага с отделение за Спешна помощ и е на няколко крачки от теб?

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
Цветин Филипов
Цветин Филиповhttp://www.newsone.bg
Цветин Филипов е журналист на информационния сайт NewsOne.bg. Всеки ден той ще ви запознава с най-важните и любопитни вътрешнополитически теми в страната, но ще научавате много от него и за сложните международни събития в областта на геополитиката, сигурността и икономиката. Цветин е репортер с опит в сферата на телевизионната журналистика и магистър по "Международна сигурност" от Софийския университет "Св. Климент Охридски" . През последните години изследователските му интереси са насочени силно към процесите в региона на Източна Азия.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here