fbpx
18.8 C
София
20 август 2022 | събота | 05:03

Поставят ограничители в Кресненското дефиле (ВИДЕО)

1100 колчета ще бъдат монтирани по осевата линия на ГП Е-79

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Гъвкави ограничители ще бъдат поставени в Кресненското дефиле. Те са общо 1100 на брой и ще бъдат монтирани по осевата линия на ГП Е-79 , а целта изпреварването да стане невъзможно в участъка от пътен възел „Черниче-Брежани“ до един километър преди гр. Кресна. От началото на месец май заради извършваните ремонтни работи, скоростта в този участък е ограничена на 50 км./час а изпреварването е забранено.

Конусите се монтират през 15 м., височината им е 75 см., при удар се огъват. Захващат се за асфалтовата настилка посредством по три дюбела и винтове с дължина 10 см. Монтажът на гъвкавите ограничители и поставянето на нови знаци ще отнеме около месец .

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img