fbpx
21.1 C
София
събота | 28.05.2022 | 01:52:02
събота | 28.05.2022 | 01:52:02
21.1 C
София

Постъпило е заявление от Андрей Гюров, че оттегля кандидатурата си за управител на БНБ

В неделя Гюров обяви във Фейсбук, че оттегля кандидатурата си за гуверньор

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Постъпило е заявление от Андрей Гюров, в което той информира, че оттегля своята кандидатура за управител на Българската народна банка (БНБ), издигната от ПГ на “Продължаваме Промяната”.

Това обяви председателят на Народното събрание Никола Минчев от парламентарната трибуна в началото на днешното заседание.

Изборът на управител на БНБ е предвиден в програмата на Народното събрание за петък. В надпреварата за поста остава само Любомир Каримански, издигнат от “Има такъв народ”.

В неделя Андрей Гюров обяви във Фейсбук, че оттегля кандидатурата си за гуверньор на БНБ. По-късно премиерът Кирил Петков съобщи, че “Продължаваме Промяната” няма да подкрепи другия кандидат Любомир Каримански “заради притеснения, свързани с неговата биография”, допълва БТА. 

- Реклама -spot_imgspot_img
Лили Тошева
Лили Тошеваhttp://www.newsone.bg
Лили Тошева е журналист в информационния сайт newsONE.bg. Има дългогодишен опит в националните телевизии като репортер, редактор и продуцент. Участвала е в създаването и стартирането на новинарското съдържание на две телевизии. Опитът й в реализацията на национални проекти в неправителствения сектор, насочени към интеграцията на деца и младежи в неравностойно положение, приема като кауза, която по-късно й помага да прави новини в подкрепа на хората с увреждания. Вярва, че журналистиката трябва да помага на хората за решаването на проблемите им, тъй като електронните медии дават тази възможност, освен да информират. В newsOne.bg Лили Тошева ще Ви представя най- актуалното от деня в сферата на държавното управление, местната власт, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, медиите и обществения живот. Фокусът й на работа ще е в създаването на „добри новини“, ще ви среща с личности, които са приели грижата за по-слабия като своя кауза. Лили Тошева ще ви запознае и с млади учени от водещите университети в България и Българската академия на науките, които работят по иновативни проекти в областта на медицината, физиката, химията, биотехнологиите и инженерните науки.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук