fbpx
23 C
София
20 август 2022 | събота | 02:23

Последен ден, в който може да поискаме данъчни облекчения за деца чрез работодател

Работодателят може да възстанови надвзетия данък до края на януари

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

На 31-ви декември изтича срокът, в който родителите на деца, включително на такива с увреждания, могат да ползват по-високите данъчни облекчения чрез работодателя си по основно трудово правоотношение.

За целта те трябва да подадат декларация пред работодателя до края на деня.

До края на декември може да поискаме данъчни облекчения за деца чрез работодател | NewsONE

В този случай работодателят може да им възстанови до края на януари 2022 г. удържания в повече данък за 2021 г.

Данъчната отстъпка е значително по-висока, в сравнение с предходни години, и се прилага еднократно, но само за доходите от 2021 г.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img