fbpx
26.8 C
София
събота | 21.05.2022 | 16:25:04
събота | 21.05.2022 | 16:25:05
26.8 C
София

Последен ден, в който може да подадем данъчна декларация и да използваме 5% отстъпка

Данъчната кампания продължава до 3 май

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Днес изтича срокът, в който може да подадем данъчна декларация и да използваме 5% отстъпка. Условието да се ползва облекчението е човекът да няма просрочени задължения към хазната.

От приходната агенция припомнят, че отстъпката важи единствено при онлайн деклариране. От началото на месеца са достъпни предварително попълнените данъчни декларации.

Данъчната кампания тази година ще продължи до 3 май.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук