fbpx
27 C
София
12 август 2022 | петък | 15:13

Pornhub спря достъпа на руснаците до съдържанието си

Вместо очакваните клипове се зарежда украинският флаг и призив за подкрепа към украинския народ в борбата му срещу руската агресия

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Най-посещаваният сайт в света Pornhub спря достъпа на руснаците до съдържанието си, съобщава Reddit.  Страницата със съдържание за възрастни не може да бъде заредена на територията на Руската федерация. 

При опит да се влезе в популярния сайт, вместо очакваните клипове, се зарежда украинският флаг и призив за подкрепа към украинския народ в борбата му срещу руската агресия. 

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img