На 01 юли 2022 година стартира първата по рода си политическа платформа bgVote.

bgVote е непознат за родния пазар медиен инструмент, който се концентрира върху дейността на различни партии и политици, техните политики, публични изяви и имидж. Интерактивната платформа е създадена така, че да променя и адаптира своята визия, концепция и информационно съдържание спрямо най-близко предстоящите избори. Платформата bgVote е мястото, в което изборите нямат край, а политиците и партиите се явяват на „изпит“ пред своя настоящ и бъдещ електорат всеки ден.
 
bgVote ще предложи много и полезна информация за Парламента и Президентството, ще бъде мястото, в което всяко населено място и неговият кмет ще имат своята зона за общуване с избирателите и жителите. bgVote не спира своето покритие до тук. Платформата ще работи в тясно сътрудничество с ЕП и ЕК, запознавайки избирателите детайлно с механизмите и начина на работа на всички Европейски структури.
 
„Щастлив съм, че bgVote става реалност точно сега. Живеем във времена, в които хората имат все по-голяма необходимост от прозрачна информация, детайлно запознаване с работата на политиците и място, в което могат да направят своя избор информирано и обосновано. В bgVote работим с едни от най-добрите политолози, социолози, анализатори, критици, експерти по протокол, психолози и юристи, и ще предложим наистина нов подход към подготовката за избори.“, коментира Владимир Иванов, Изпълнителен директор на bgVote.

www.bgvote.bg | www.facebook.com/bgvote.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here