fbpx
21.1 C
София
събота | 28.05.2022 | 01:17:10
събота | 28.05.2022 | 01:17:10
21.1 C
София

Полицията със засилени проверки на абитуриентите на пътя (ВИДЕО)

От началото на април са проведени срещи и беседи с ученици и техните родители

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Започна сезонът на абитуриентите. Във връзка с това полицията провежда засилени проверки, с цел предотвратяване на нарушения и възникване на пътно-транспортни произшествия. Поводът са баловете и това, че все по-често правилата биват подценявани от зрелостниците и техните шофьори. 

От началото на април са проведени срещи и беседи с ученици и техните родители във връзка с планираните екскурзии и абитуриентски тържества за безопасно придвижване на абитуриентите по пътищата. 

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук