fbpx
27.8 C
София
9 август 2022 | вторник | 13:25

Полицията провежда спецакция в няколко области

Задържани са двама за проникване в зърнобаза

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Специализираната полицейска операция е разпоредена от главния секретар на МВР. Акцията се провежда под ръководството на ГД “Национална полиция” заедно с участието на служители на областните дирекции на МВР в Плевен Русе и Шумен.

Предприети са полицейски действия поради сигнал за извършване на престъпление на територията на ОДМВР-Шумен. Спрян е лек автомобил с поставени фалшиви регистрационни табели. Задържаните са двама мъже на 57 и 26 години. Те са с криминалистически регистрации, за които има данни, че се занимават с домови кражби.

Според първоначалната информация от разследването преди ареста на територията на Шуменска област мъжете са проникнали в зърнобаза във варненското село Крумово. Към момента на местопрестъплението текат огледи.

Работата по образуваните досъдебни производства продължава. В хода им ще се изяснява съпричастността на задържаните и към други престъпления, които извършели на територията на областите Плевен, Габрово и Стара Загора.

- РЕКЛАМА -spot_img
Нели Ставрева
Нели Ставреваhttp://www.newsone.bg
Журналист с дългогодишен опит в печатни и електронни издания. Дипломиран журналист в “Университета за Национално и световно стопанство”. Работила е като редактор и продуцент във водещи български масмедии.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here