fbpx
26.8 C
София
19 август 2022 | петък | 14:29

Полицай блъсна прокурор в София

Тестът за алкохол и наркотици на шофьора е отрицателен

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Полицай блъсна прокурор на кръстовище на булевардите “Тодор Александров” и “Христо Ботев” в София. Инцидентът е станал минути след 11:00 часа. 

По първоначална информация шофьорът е служител на ГД “Жандармерия” към МВР. Тестът за алкохол и наркотици на водача е отрицателен. Той е бил с личния си автомобил.

Пострадалият е прокурор, той е пресичал на червен светофар. Мъжът е откаран в болница “Пирогов” с контузна рана на рамото. Случаят се разследва.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img