fbpx
5.7 C
София
петък | 20.05.2022 | 06:42:46
петък | 20.05.2022 | 06:42:46
5.7 C
София

Поход за мир в няколко града на страната

Основната цел на недоволните е да заявят, че са против страната ни да изпраща оръжие в Украйна

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

 “Общобългарския поход за мир и неутралитет” ще се проведе тази вечер в много градове на страната. В София той започва в 18 часа пред Народното събрание. 

Основната цел на недоволните е да заявят, че са против страната ни да изпраща оръжие в Украйна. Според тях по този начин България става страна в конфликта между Русия и Украйна. 

Организаторите твърдят, че недоволството е организирано изцяло от български граждани и в него не участват партии. Уверяват, че са предприели мерки площадът да е изцяло на хората, а на него да се вее едно знаме – българското. 

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук