fbpx
26.8 C
София
четвъртък | 26.05.2022 | 19:44:02
четвъртък | 26.05.2022 | 19:44:02
26.8 C
София

Подкастът “Попитай журналиста” тази сряда: Украинските деца-бежанци – новият конкурент в битката за детските градини в София

Ще потърсим отговор и на въпроса защо години наред проблемът с недостига остава нерешен

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Става ли все по-голям недостигът на места в детските градини след включването на децата на бежанците от Украйна в битката за тях? Беше ли справедливо те да се превърнат в новата конкуренция на софийските малчугани? Това са само част от въпросите, които журналистът Владимир Христовски ще отправи към своите гости във видео подкаста “Попитай журналиста” тази сряда. Негови гости ще са представител от Столичната община и от Националната мрежа за децата. 

С тях ще дебатираме по актуалните проблеми, свързани с темата и ще потърсим причините за нерешаващия се проблем, който всяка година остава хиляди деца извън столичните детски градини. Неминуемо ще обърнем внимание и на компенсациите за неприетите и дали те не затрудняват допълнително процеса по решаването на проблема. 

Темата и през този месец особено актуална, затова очаквамe активното ви включване в живото ни излъчване тази сряда, от 18:30 часа. 

До тогава може да отправите своите въпроси по познатите начини: на електронната поща – v.hristovski@newsone.bg, както и на news@newsone.bg. Можете да пишете и във вайбър групата “Попитай журналиста”: https://invite.viber.com/g2=AQB4ZcjsN5MPfEtL59m1IioCHEzWqq9XXbFcTvo57%2FT37urY0LizEvNmj%2Fn6VAou

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук