Шофьор на бус изправи косите на половин София, след като премина няколко столични квартала по джанти. Видеоклипът е заснет от читател на newsONE и изпратен до редакционната поща на медията. Шофьорът е карал возилото от столичния квартал “Красно село” до улица “Житница”. Той е пътувал по дестинацията си необезпокоявано, без да бъде спрян от екипи на “Пътна полиция”. Никой не е подал и сигнал до СДВР. 

Въпреки че спазва светофарите и пътната маркировка експерти по пътна безопасност коментираха за newsONE, че водачът на превозното средство създава предпоставки за инциденти на пътя. 

В началото на ноември миналата година друг шофьор се прочу с подобен начин на “атрактивно” шофиране. Известният шеф Андре Токев беше заснет как кара по джанти, но и в нетрезво състояние автомобила си на околовръстното в София. Той беше задържан от полицията и му беше повдигнато обвинение. Готвачът призна вината си и се извини публично за деянието си. След това сключи и сделка с прокуратурата, която беше одобрена от Софийския районен съд. Според споразумението с държавното обвинение Андре Токев е получил ефективна присъда от 7 месеца. 

Изпращайте Вашите сигнали за нередности на news@newsone.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here