fbpx
23 C
София
20 август 2022 | събота | 01:16

Пловдивчани ще бъдат допускани до празничния концерт със “зелен сертификат”

Местната управа отмени празничната заря

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

“Зелен сертификат” ще се изисква от пловдивчани и гостите на града, които искат да посрещнат Новата 2022 година на открито, около сцената на площад “Стефан Стамболов”. Програмата ще започне в 22 часа. На сцената ще се качат групите “Керана и космонавтите”, Дара, “Диана Експрес”, танцьорите от Фолклорен ансамбъл “Тракия”. Водещ ще е Деян Славчев – Део.

Влизаме в 2022 година заедно и с много музика | NewsONE

Непосредствено пред и около сцената ще има обособена зона, в която желаещите ще могат да влизат срещу представяне на валиден зелен сертификат. На място ще бъде осигурено еднопосочно движение.

Пловдив е поредният град, в който беше отменена празничната заря. По този начин градът под тепетата подкрепя инициативата на фондация “Четири лапи”, към която се присъединиха и други общини в страната. Призовават се гражданите да не използват пиротехника и фойерверки.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img