fbpx
19.1 C
София
13 август 2022 | събота | 00:49

Петков: Завършена е законодателната програма на коалицията (ВИДЕО)

Той коментира, че дали развитието на страната ще продължи зависи от депутатите

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Премиерът в оставка Кирил Петков обяви, че е завършена законодателната програма на коалицията. Тя съдържа над 40 законопроекта, които трябва да бъдат приети през следващите шест месеца, уточни той.

Петков коментира, че оттук нататък е важно всеки един депутат да реши дали  иска да закрие парламента и да направи невъзможно програмата да се реализира или да подкрепи развитието на България.

Премиерът в оставка поздрави министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер за подписан меморандум за инвестиция на стойност 84 млн. лева.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img