7.12.2022 | сряда | 15:33

Петър Москов: Политиците продават интереса на българина за рубли, долари и евра

Публикувано:

Сподели поста:

Голяма част от българските политици са продажни и зависими. Лашкат България между либерален социализъм и между старите кремълските комунисти. Тази зависимост е добре платена и е основата на огромната корупцията. Досега блокирахме добива на собствени енергийни източници заради зависимостта си от Кремъл, сега ще затваряме въглищните си електроцентрали заради европейските зелени либерали.

Това слугинско обслужване на чужди интереси е трагедията в политиката ни. Тази зависимост се обслужва от клановата червена буржоазия и старата десарска машина. Това е осният коруптор в страната ни, който продава българския интерес за рубли, долари или евра. Решението е агресивна лустрация. Ние и Русия сме единствените, които не направихме лустрация и в двете държави икономиките са блокирани от корупция, а парите се държат от шепа олигарси.

България може да тръгне напред само ако излезе от орбитите на зависимости и провежда политика, съобразена с интереса на гражданите й.

Зеленият комунизъм или политиката на нулеви въглеродни емисии е истинската причина за повишаване на цените на енергийните ресурси. От тях скочи и инфлацията и цените на всички стоки до хляба включително. Трябва да спрем тази утопия. За да е успешна борбата с инфлацията и с енегрийната криза, трябва да преустановим това безумие. Всичко друго е само имитация на дейност и хвърляне на парите ни на вятъра, докато продължаваме да живеем в бедност и непрестанно поскъпване на живота.

Затова, сваляме цените и спираме инфлацията с 4 конкретни политически решения, които българските политици избягват заради зависимостите си.

– Скъсване с руската зависимост, която ни обрича на непрестанен рекет от Кремъл.

– Премахване на задължението поето от ГЕРБ и либералната коалиция на Петков и Нинова пред ЕС, до две години България да ликвидира 40% от въглищните си електроцентрали.

– Старт на проучвания и добив на собствени енергийни източници, спрени от години, за да обслужат интереса на Кремъл.

– Отпадане на безумния ляв данък върху въглеродните квоти, който оскъпява продукцията на въглищните ТЕЦ-ове над 200%. От 40 евро себестойност на един мегават, върху него се налага 100 евро данък квоти. Това оскъпява индустрията и всички стоки за бита ни.

Това е истината. Всичко останало е лъжа, корупция и обслужване на чужди интереси за сметка на българина.
Решенията могат да бъдат приложени само от дясно консервативно обединение. Това е целта на КОД – обединение на десницата и решително управление в полза на българския гражданин и българската икономика в съюз със свободния свят срещу всякакви зависимости.

ИА newsONE
ИА newsONEhttps://www.newsone.bg
Информационна агенция newsONE.bg е безпристрастна и следва световните практики за обективна журналистика, без да се влияе от политически и икономически интереси. Основната мисия на агенцията е да стане основен и предпочитан източник на навременна, проверена, полезна и детайлна информация за новините от цялата страна. Основана през 2021-а година, newsONE бързо се наложи като един от предпочитаните източници на точна, навременна и безпристрастна информация. newsONE e единствената информационна агенция в България, която има и собствен денонощен новинарски канал, който се излъчва по кабел и сателит на територията на България и Европа. newsONE e първата информационна агенция в страната, която изгражда регионални центрове в 10 града.
София
разкъсана облачност
8.8 ° C
11.1 °
7.8 °
75 %
1kmh
40 %
ср
9 °
чт
10 °
пт
11 °
сб
14 °
нд
11 °

Прочети още

Българска кампания задава неудобни въпроси към FIFA за Световното в Катар

Фондация GLAS и креативна агенция proof. насочват вниманието към ЛГБТ+ хората и работата на мигрантите в Катар, като...

Вицепрезидентът беше гост на Тържественото събрание на Великотърновския университет по случай Студентския празник

„Често чувате, че на вас, младите хора, разчитаме да градите бъдещето на България. Безспорно е така, но преди...

Иван Гешев: Разпоредих активизиране на работата по делата за разпространение на наркотици, за да защитим гражданите и нашите деца

Под надзора на прокуратурата се провежда Специализирана полицейска операция в цялата страна за противодействие на разпространението на наркотични...

Явор Божанков: Служебният министър на отбраната крие определени договори за това как са харчени парите на хората

Служебното правителство обезсмисля процедурата по парламентарен контрол „Провеждането на парламентарен контрол несъмнено е една от най-важните процедури. Както и...