4.9 C
София
събота | 04.12.2021 | 12:42:00
4.9 C
София
събота | 04.12.2021 | 12:42:00

Петър Илиев напусна поста си в Софийския университет

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Петър Илиев, за който се установи, че е плагиатствал текстове от труда на доц. Наталия Киселова без да я цитира като източник, е напуснал поста си в Софийския университет. Той е направил това по собствено желание, като не е посочил какви са мотивите му решението му.

По-рано днес ректорът на Софийския университет проф. Анастас Герджиков каза, че случаят с плагиатството на преподавателя Петър Илиев не е приключил и проверката на етичната комисия в Алма Матер продължава.

„Не само аз, но и декана на юридическия факултет не знаехме не само за случая, не знаехме, че съществува Петър Илиев“, каза той.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук