fbpx
15.8 C
София
петък | 27.05.2022 | 08:38:25
петък | 27.05.2022 | 08:38:25
15.8 C
София

Перник остава без топла вода за 5 дни

Това се налага заради въвеждането в експлоатация на нови мощности на местната "Топлофикация"

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

От 9 -ти до 13-ти май град Перник остава без топла вода. Това съобщават от местната “Топлофикация”.

Топлоподаването ще бъде спряно поради присъединяване на когенераторна инсталация към магистрален топлопровод. Тя включва три когенератора, които ще работят на природен газ. Това е планова инвестиция, която се реализира от няколко години.

Внедряването на мощностите в режим на работа ще доведе до намаляване на въздействието върху околната среда и до повишаване на сигурността на производството на топлоенергия.

Когенераторите ще бъдат експлоатирани до 8000 часа годишно и приоритетно в периода от май до октомври.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук