fbpx
23 C
София
20 август 2022 | събота | 01:01

Пътят за Триград остава затворен

Очаква се да бъде извършена цялостна рехабилитация на целия 20-километров участък

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Пътят за Триград остава затворен и все още няма достъп до населеното място. Причината за това е пороят, който в края на 2021 година доведе до пропадане на пътя и така градът остана без автомобилен достъп.

Въпреки това хората не се отказват да посещават мястото, макар да трябва да вървят пеша през проблемния участък. Не бяха малко и онези, които избраха да празнуват в Триград. Заради невъзможността туристите да бъдат посрещани нормално се обмисля временно преустановяване на приема на гости, за да не се поставя престоят им на изпитание.

Жител на града сигнализира, че въпреки неотложната нужда от ремонт, той още не е започнал. Пред БНТ Радост Караиванова, която живее във вилното селище заяви, че от Община Девин са отпуснали средства само за рисковия участък, който е забранен за преминаване, и ремонтът се предвижда да започне следващата седмица. Очаква се да бъде извършена цялостна рехабилитация на целия 20-километров участък.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img