fbpx
17.8 C
София
петък | 27.05.2022 | 02:24:43
петък | 27.05.2022 | 02:24:43
17.8 C
София

Пътят на прохода “Шипка” е заснежен

От ОПУ- Стара Загора призоват водачите да бъдат подготвени за зимни условия и да шофират с подходящи гуми

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Пътят на прохода “Шипка” е заснежен. В момента вали сняг, което затруднява почистването му. Това съобщи за БТА Иван Иванов, дежурен оператор в Областното пътно управление – Стара Загора. Пътната настилка се почиства от три машини. Температурата е минус три градуса.

На прохода “Хаинбоаз” има частично заледени участъци, които се обработват.

Към момента няма подадени сигнали за закъсали автомобили, допълва БТА.

Пътната обстановка е под контрол и всички затруднения се следят от екипи на Пътната полиция и Областното пътно управление.

От ОПУ- Стара Загора призоват водачите да бъдат подготвени за зимни условия и да шофират с подходящи гуми.

- Реклама -spot_imgspot_img
Лили Тошева
Лили Тошеваhttp://www.newsone.bg
Лили Тошева е журналист в информационния сайт newsONE.bg. Има дългогодишен опит в националните телевизии като репортер, редактор и продуцент. Участвала е в създаването и стартирането на новинарското съдържание на две телевизии. Опитът й в реализацията на национални проекти в неправителствения сектор, насочени към интеграцията на деца и младежи в неравностойно положение, приема като кауза, която по-късно й помага да прави новини в подкрепа на хората с увреждания. Вярва, че журналистиката трябва да помага на хората за решаването на проблемите им, тъй като електронните медии дават тази възможност, освен да информират. В newsOne.bg Лили Тошева ще Ви представя най- актуалното от деня в сферата на държавното управление, местната власт, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, медиите и обществения живот. Фокусът й на работа ще е в създаването на „добри новини“, ще ви среща с личности, които са приели грижата за по-слабия като своя кауза. Лили Тошева ще ви запознае и с млади учени от водещите университети в България и Българската академия на науките, които работят по иновативни проекти в областта на медицината, физиката, химията, биотехнологиите и инженерните науки.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук