fbpx
26.8 C
София
15 август 2022 | понеделник | 19:26

Пътно-строителни фирми ще протестират за втори ден в София и в страната

Те настояват държавата да им изплати 720 млн.лв. за извършени ремонти

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

За втори пореден ден се очакват протести и блокади на пътните фирми в цялата страна. В София недоволството започва в 9 часа на две различни локации – на Околовръстния път и пред Народното събрание.

На протест ще излязат и във Варна, Бургас, Хасково, Стара Загора, Велико Търново, Благоевград и Монтана.

От фирмите настояват държавата да им изплати 720 млн. лева за вече извършени от тях ремонти. Искат още занапред подобни проблеми да се решават не от Народното събрание, а от Министерския съвет.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img