fbpx
18.8 C
София
13 август 2022 | събота | 18:08

Пътните строители спират с протестите, ще търсят диалог със служебното правителство 

Те ще търсят диалог със служебния кабинет, обяви Стефан Чайков

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Спираме с протестните действия. Това обяви в ефира на newsONE председателят на Българската браншова камара “Пътища” Стефан Чайков. За трети пореден ден представители на строителни фирми протестират в пространството до Народното събрание и на 20 точки в страната. 

Чайков коментира, че ще изчака президента Румен Радев да назначи служебен кабинет и с него ще се опитат да водят диалог по темата.

Вчера Настимир Ананиев заяви, че ще направи още един опит за провеждане на извънредно заседание на Комисията по регионална политика, която да разгледа решение на създалия се проблем. Обсъждането обаче и днес се провали, заради липса на кворум.

Исканията на недоволните остават същите – разплащане на дължимите 720 млн. лева за свършената до момента работа, индексиране на цените на строителството, както и народните представители да изменят решението от 20 април, според което на 30 септември България ще се озове без пътна поддръжка. 

- РЕКЛАМА -spot_img
София-Никол Николова
София-Никол Николоваhttp://www.newsone.bg
София-Никол Николова има опит като репортер в информационна агенция. Работила е и в сферата на рекламата. Обучава се в бакалавърска програма “Връзки с общественноста” на СУ „Св. Климент Охридски“. Обича да пътува и се занимава със спортно катерене.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img