fbpx
18.8 C
София
12 август 2022 | петък | 03:46

Пътните строители протестират за трети пореден ден

Ще има и блокади в над 20 точки в страната

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Собственици на строителни фирми и техните служители отново протестират пред Народното събрание. Това се случва на фона на извънредно заседание на Комисията по регионална политика, която разглежда решение на създалия се проблем.

Пътните строители настояват държавата да им изплати дължимите 720 млн. лева за вече свършена работа, за приемане на измененията в законодателството, които да позволят индексиране на цените на строителството, както и народните представители да променят решението си от 20 април, според което на 30 септември България ще се озове без пътна поддръжка. 

“Не се спазват поетите ангажименти от страна на държавата и няма ясна политика за ремонт и поддържане на пътищата”, коментира пред журналисти инж. Гинка Маринова от “Европейски пътища”.

Тя заяви, че ще продължат да протестират докато някой не ги чуе. 

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img