fbpx
18.6 C
София
14 август 2022 | неделя | 22:40

Пътни строители отново на протест в Бургас

За втори пореден ден движението на входа на Бургас е затруднено

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Около 100 работници на пътно-строителния консорциум “Бургас 2019” и Автомагистрали “Черно море” протестират в района на Северния обход, преди Бургас. Колона от товарни камиони премина през кръговото кръстовище на морския град. 

Пътните строители обещаха, че движението на входа на Бургас няма да бъде блокирано, но ще бъде затруднено.

Пътно-строителните фирми  още веднъж потвърдиха исканията си, а именно да бъдат изплатени дължимите суми за извършени дейности по ремонти и строителство на пътища. Не на последно място настояват и за индексация на договорите във връзка с повишаването на цените на материалите.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img