fbpx
21.8 C
София
събота | 28.05.2022 | 13:09:38
събота | 28.05.2022 | 13:09:38
21.8 C
София

Пътната безопасност – на фокус в предаването “Попитай журналиста”

Гостуват Диана Русинова и Росен Рапчев

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Тази сряда, в предаването “Попитай журналиста” с Владимир Христовски ще говорим за пътната безопасност в България. Темата е особено актуална и покрай обсъжданите промени в Закона за движение по пътищата.

С гостите в студиото на NewsONE – Диана Русинова от Европейския център по транспортни политики и Росен Рапчев от Държавната агенция по безопасност на движението по пътищата, ще посочим причините за повишаващия се травматизъм и до какво води неадекватната организация и маркировка. Също така ще бъде дадена оценка на това какъв е приносът на дупките и неравностите по пътя за възникване на транспортни произшествия.

В разговора ще може да се включите и вие като зададете своите въпроси по темата на гостите в студиото. До 18:30 часа може да ги изпратите на адрес: v.hristovski@newsone.bg, а след старта на предаването – като коментар под живото излъчване, което виждате.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук