fbpx
19.1 C
София
13 август 2022 | събота | 00:32

Патарински Live по NewsOne: Свидетел на жестоката катастрофа показа първи снимки от инцидента

Стефан Терзиев разказа пред журналиста Димитър Патарински за шока, който е изживял

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

В нощта на жестоката катастрофа в центъра на София Стефан Терзиев е на гости при свои приятели. Прибира се с метрото и когато излиза от подлеза се натъква на останките на двете жертви. В ефира на предаването Патарински Live по News One младият мъж разказа за шока, който е изживял.

“Всеки път излизам от този подлез. Когато излязох видях неща, които не искам да споделям. Ужасяваща гледка. Беше ми трудно да заспя вечерта. Цяла нощ го мислех, защото и аз можех да съм на мястото на двете жертви, ако бях дошъл 20 минути по-рано. Имаше останки. Колата не приличаше на нищо. Районът беше отцепен”, разказа Терзиев. 

“Направих няколко снимки на самата кола и на асансьора. Поговорихме си малко с други очевидци на злополуката. Това ме накара да се замисля да внимавам повече, въпреки че в такава ситуация няма как да се внимава, тъй като се случва за част от секундата, нямаш време да реагираш. Замислям се,че за в бъдеще не бива да се качвам да шофирам дори след една глътка алкохол”, заяви младият мъж. 

“След хубава вечер с приятели беше голям шок за мен. Не съм очаквал да видя нещо подобно. Виждал съм катастрофи и преди, но никога нито една от тях не беше толкова сериозна като тази. Не вярвах, че има някой оцелял дори и колата, като я видях в какво състояние се намира. Нямаше следа каква е марката на автомобила”, разкри още Стефан Терзиев. 

Вижте още във видеото:

- РЕКЛАМА -spot_img
Нели Ставрева
Нели Ставреваhttp://www.newsone.bg
Журналист с дългогодишен опит в печатни и електронни издания. Дипломиран журналист в “Университета за Национално и световно стопанство”. Работила е като редактор и продуцент във водещи български масмедии.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img