fbpx
18.2 C
София
сряда | 25.05.2022 | 00:08:11
сряда | 25.05.2022 | 00:08:11
18.2 C
София

Първият модернизиран локомотив в Русе ще бъде готов в началото на 2022 година

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Първият модернизиран локомотив ще бъде готов в началото на 2022 г. Това стана ясно по време на обиколката на министърът на транспорта Николай Събев, който посети единственото предприятие в България, произвеждащо нови локомотиви.

Модернизацията на двата теснолинейни локомотива се случва съгласно сключен договор между БДЖ и жп завода. Той е на стойност 4 022 600 лв.

Николай Събев повтори позицията си, че развитието на екологичен железопътен транспорт е водещ приоритет на министерството.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук