fbpx
26.8 C
София
събота | 21.05.2022 | 15:17:28
събота | 21.05.2022 | 15:17:28
26.8 C
София

Парламентът избра нови членове на СЕМ

Това са Симона Велева и Пролет Велкова

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Парламентът избра Симона Велева, номинирана от “Продължаваме промяната”, за член на Съвета за електронни медии от парламентарната квота. Велева е юрист, безспорен експерт в сферата на конституционното и медийното право.

Другият кандидат, одобрен от парламента, е Пролет Велкова. Тя беше номинирана „Демократична България“. Велкова е дългогодишен радиожурналист.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук