fbpx
19.1 C
София
13 август 2022 | събота | 00:26

Без парламентарен контрол в последния работен ден на 47-ото НС

Нови седем точки влязоха в дневния ред

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Парламентарният контрол няма да се състои, но последният един час от заседанието ще се предава пряко по БНТ и БНР, като той ще е посветен на обръщения и декларации на парламентарните групи.

Парламентарната група на ГЕРБ предложи дневния ред на последното заседание на 47-ото Народно събрание да се промени с нови седем точки, сред които първо четене закона за устройство на територията и закона за обществените поръчки. Депутатите в зала единодушно го приеха.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img