fbpx
21.1 C
София
събота | 28.05.2022 | 00:14:50
събота | 28.05.2022 | 00:14:50
21.1 C
София

Парламентарната група на “Има такъв народ” поиска Националният план за въвеждане на еврото да бъде обсъден в парламента

Днес Министерският съвет ще обсъжда точка за приемане на Национален план за въвеждане на еврото в България

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

С декларация в началото на днешното заседание на Народното събрание парламентарната група на “Има такъв народ” поиска  Националният план за въвеждане на еврото да бъде обсъден в парламента. Декларацията от трибуната на парламента представи председателят на бюджетната комисия в парламента Любомир Каримански.

Той припомни, че днес Министерският съвет ще обсъжда точка за приемане на Национален план за въвеждане на еврото в България.

Странно е, че този план не бе представен, да разбираме ли, че народните представители не искат да разглеждат Националния план за въвеждане на еврото, който е много по-съществен от Националния план за възстановяване и устойчивост, коментира Каримански. Странно е безмълвието на „Възраждане“, отбеляза той.

В програмата на парламента за днес е избор на двама членове на Съвета за електронни медии. Кандидатите за членове на СЕМ са Пролет Велкова, предложена от ПГ на “Демократична България”, Тодор Беленски – от ПГ на “Възраждане” и Симона Велева – от ПГ на “Продължаваме Промяната”, допълва БТА.

- Реклама -spot_imgspot_img
Лили Тошева
Лили Тошеваhttp://www.newsone.bg
Лили Тошева е журналист в информационния сайт newsONE.bg. Има дългогодишен опит в националните телевизии като репортер, редактор и продуцент. Участвала е в създаването и стартирането на новинарското съдържание на две телевизии. Опитът й в реализацията на национални проекти в неправителствения сектор, насочени към интеграцията на деца и младежи в неравностойно положение, приема като кауза, която по-късно й помага да прави новини в подкрепа на хората с увреждания. Вярва, че журналистиката трябва да помага на хората за решаването на проблемите им, тъй като електронните медии дават тази възможност, освен да информират. В newsOne.bg Лили Тошева ще Ви представя най- актуалното от деня в сферата на държавното управление, местната власт, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, медиите и обществения живот. Фокусът й на работа ще е в създаването на „добри новини“, ще ви среща с личности, които са приели грижата за по-слабия като своя кауза. Лили Тошева ще ви запознае и с млади учени от водещите университети в България и Българската академия на науките, които работят по иновативни проекти в областта на медицината, физиката, химията, биотехнологиите и инженерните науки.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук